Lior U.

Baryton, Blokfløjte, Euphonium, Trombone, Trompet
Professionel trompetist fra Conservatorium van Amsterdam tilbyder undervisning til alle aldre og niveauer. Undervisningen foregår på engelsk eller tysk.

Om min trompetundervisning
Jeg tilbyder professionel trompetundervisning til nybegyndere og øvede. Jeg ser det som mit job at fremme den studerendes særlige karakter.

En kunst, der er vanskelig at forklare
At spille trompet er en kunst, der er vanskelig at forklare. For at blive en god trompetist har du brug for mere end bare at mestre dit instrument.

Praksis er et grundlæggende krav. Især unge trompeterbørn har brug for deres forældres støtte og støtte i læringsprocessen, men glæden ved øvelsessessionerne bør ikke efterlades.

Fokus for undervisningen
Fokus for min undervisning er at formidle musikalsk forståelse, lydteknologi og musiklitteratur fra klassisk til klezmer til jazz. Elementer som transponering, orkestralt udskiftning og synslæsning tages også med i undervisningen.

Jeg ledsager de studerende i forberedelserne til konkurrencer og auditions. Jeg er glad for at støtte dig med at forbedre din scene tilstedeværelse.

Flere undervisningsmuligheder
Jeg tilbyder en-til-en og to-til-en klasser. Jeg underviser i lommetrompeten til børn. Desuden er kornet-, B- og C-trompet (amerikansk og tysk) såvel som piccolo-trompet i en høj position og bariton mulige som læringsinstrumenter.

Jeg giver også optagelseslektioner for enkeltstuderende eller i små grupper på to studerende.

Timeindhold kan omfatte børnesange, barokmusik, klassisk, folkemusik, jazz og klezmer. Læringsinstrumentet er sopranfløjten.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Cirka 50-75 kr. alt efter afstand.

Onlineundervisning

Lior U. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Lior U. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 275 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 475 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lior U. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked