Lise Lotte E.

Bas, Elbas, Hørelære/Musikteori, Kontrabas, Sammenspil
Ultra tålmodig og rutineret underviser.

Om Lise Lotte
Jeg har spillet bas i 30 år og undervist i lidt over 20 år. Gennem årene har jeg spillet stort set alle stilarter inden for den rytmiske musik. Jeg har en kandidatgrad i Musik fra Københavns Universitet samt 3 års MGK med bas som hoveinstrument. Som musiker spiller jeg fast med flere bands og har turneret og spillet på scener og festivaler i hele Danmark samt i Tyskland og Sverige. Derudover spiller jeg også skolekoncerter gennem Levende Musik i Skolen for udskolingen.

Om undervisningen
Jeg holder meget af at undervise og tager altid udgangspunkt i elevens nuværende niveau og det, de ønsker at lære. Jeg lægger stor vægt på, at det skal være sjovt for eleven at lære at spille. Genremæssigt er jeg rimelig bred og har spillet både pop, rock, funk og jazz samt en hel masse andet. Jeg synes det er vigtigt både at kunne læse lidt noder, forstå becifringer/ akkorder og at kunne lytte sig frem til hvad der bliver spillet. Undervisningen kan f.eks. handle om at få finpudset sin teknik, at blive bedre til at lægge et godt groove, fingerspil, slap eller plekter eller at lære hvordan man spiller/ laver en god walking-bas. Er du helt nybegynder, guider jeg dig stille og roligt gennem det hele fra bunden, så du hurtigt kan komme i gang med at spille sammen med andre.

Den første lektion
Inden opstarten spørger jeg ind til, hvad eleven gerne vil lære og særlige behov/ønsker for at finde ud af, hvordan jeg bliver den bedste lærer for eleven. Ved samme lejlighed kan vi aftale en tid for den første lektion, som enten kan foregå i mit øvelokale på Nørrebro, privat hos mig i Kokkedal eller online. Herefter vil jeg løbende evaluere med eleven om nye ønsker osv.

Underviser også hos dig?

Nej, Lise Lotte underviser enten i Rosenhaven, 2980 Kokkedal eller i Heimdalsgade, 2200 Kbh. N.

Onlineundervisning

Lise Lotte E. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Lise Lotte E. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 300 kr.
45 minutter: 450 kr.
60 minutter: 530 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lise Lotte E. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked