Live

Sang
Sang. Jazzsangerinde på internationalt niveau. Underviser øvede sangere.

Om Live
Den norske jazzsangerinde Live er en sangerinde med internationalt format, som vi er stolte af at kunne præsentere her på instrumentundervisning.dk.

Imponerende karriere
Live er uddannet fra musikkonservatoriet og har sin unge alder til trods allerede opbygget sig en imponerende karriere som udøvende jazzkunstner, hvor hun rejser verden rundt og med sin imponerende vokal og sit formidable udtryk giver publikum en stor oplevelse. Live bliver tit inviteret til at synge med diverse store eller små orkestre, men har også sit eget fremragende band, som har udgivet flere cd’er. Derudover har hun optrådt med diverse bigbands i både ind og udland. Med andre ord er Live på et niveau, som kun de færreste når.

Underviseren for dig, der vil blive endnu bedre
Live ved altså, hvad det handler om, og hun er underviseren for dig, der allerede har et vist niveau, og som gerne vil forbedre dig yderligere. I undervisningen arbejder Live med at få dit personlige udtryk frem, formidlingen, din teknik og at få glæden ved musikken frem, ligesom der undervises i, hvad du måtte finde spændende.

Book en lektion med Live i dag!

Underviser også hos dig?

Nej. Live underviser privat eller i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 425 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Live og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked