Live

Sang
Sang. Jazzsangerinde på internationalt niveau. Underviser øvede sangere.

Om Live
Den norske jazzsangerinde Live er en sangerinde med internationalt format, som vi er stolte af at kunne præsentere her på instrumentundervisning.dk.

Imponerende karriere
Live er uddannet fra musikkonservatoriet og har sin unge alder til trods allerede opbygget sig en imponerende karriere som udøvende jazzkunstner, hvor hun rejser verden rundt og med sin imponerende vokal og sit formidable udtryk giver publikum en stor oplevelse. Live bliver tit inviteret til at synge med diverse store eller små orkestre, men har også sit eget fremragende band, som har udgivet flere cd’er. Derudover har hun optrådt med diverse bigbands i både ind og udland. Med andre ord er Live på et niveau, som kun de færreste når.

Underviseren for dig, der vil blive endnu bedre
Live ved altså, hvad det handler om, og hun er underviseren for dig, der allerede har et vist niveau, og som gerne vil forbedre dig yderligere. I undervisningen arbejder Live med at få dit personlige udtryk frem, formidlingen, din teknik og at få glæden ved musikken frem, ligesom der undervises i, hvad du måtte finde spændende.

Book en lektion med Live i dag!

Underviser også hos dig?

Nej. Live underviser privat eller i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Live tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Live tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 425 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Live og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked