Lucas B.

Horn/valdhorn
Underviser med fokus på musikalitet og individualitet og på at eleven har det sjovt!

Om Lucas
Lucas har spillet musik, siden han var 7 år, og har siden spillet sammen med mange forskellige orkestre rundt om i landet. Han har blandt andet spillet med Albertslund Symfoniorkester, Orkester Midtvest, Fredericia Byorkester og Sønderborg Symfoniorkester. Lucas er dimitteret fra Kolding MGK i 2022 med planer om at søge videre til konservatoriet.

Om undervisningen
Der er fokus på musikalitet og individualitet. De forskellige musikhistoriske perioder dækker over bestemte måder at spille på, men det bliver kedeligt, hvis alt man spiller er en kopi af andre, og derfor vil jeg forsøge at opnå, at mine elever kan genkende disse træk, men også videreudvikle på dem.

Den første lektion
Først vil jeg høre eleven tale lidt om sig selv, sådan at jeg kan lære mere om elevens vej til musikken, hvor lang tid eleven har spillet, hvorfor eleven spiller, hvad eleven godt kan lide og ikke kan lide, og hvor ofte eleven har mulighed for at øve sig. Dernæst vil jeg gerne høre eleven spille for at finde ud af, hvad færdighedsniveauet er, og så forsætter vi med nogle øvelser for at få en ordentlig start.

Underviser også hos dig?

Ja, Lucas underviser kun hos eleven. Et mindre kørselsgebyr kan forekomme alt efter afstand (aftales indbyrdes).

Onlineundervisning

Lucas B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Lucas B. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lucas B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked