Ludvig M. C.

Bas, Elbas
En underviser der har stor fokus på glæden ved musik og det at kunne udtrykke sig kreativt på sine egne præmisser.

Om Ludvig
Ludvig har været optaget af musik gennem størstedelen af sit liv. På nuværende tidspunkt går han på MGK i Kolding, og derudover har han en masse erfaring med at spille koncerter. Der har aldrig været fokus på en specifik genre eller stil, men mere på musikken som helhed, hvordan man kan udtrykke sig kreativt, og hvordan man kan have det sjovt med musik.

Om undervisningen
I undervisningen bliver der lagt vægt på læring, men med fokus på elevens behov og interesser. Musik skal frem for alt være sjovt, og i undervisningen prioriteres derfor læring, der styrker kreativitet, teknisk evne samt musisk udfoldelse i en bred vifte af genrer og stilarter. Undervisningen tilrettelægges i samarbejde med eleven, så han/hun får mest muligt ud af undervisningen.

Den første lektion
Første lektion vil have fokus på at lære hinanden at kende samt finde ud af hvor elevens nuværende niveau ligger. Derefter kan man snakke om, hvad man gerne vil have ud af undervisningen, og om der er noget specifikt, eleven gerne vil have fokus på. På den baggrund kan undervisningen så tilrettelægges på en konstruktiv måde.

Underviser også hos dig?

Ja, Ludvig kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i Borgergade, 6000 Kolding

Onlineundervisning

Ludvig M. C. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Ludvig M. C. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Ludvig M. C. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked