Lukas D.

Trommer
Groovy trommeslager med fokus på teknik, øveplan og passion.

Om Lukas
Trommespillet har været en del af Lukas’ liv så længe han kan huske. Som 2-årig slog han på gryder, og i 3-års fødselsdagsgave fik han et minitrommesæt. Det er sidenhen blevet til en kæmpe passion for trommer, der fordrer vedholdenhed, kreativitet og musikalitet. Lukas er selv blevet undervist gennem mange år, og har de seneste år øvet ud fra en blanding af undervisning, inspiration og egen kreativitet. Siden efterskolen, hvor trommespillet for alvor tog fart, har Lukas optrådt med forskellige artister (bl.a. Hunnid22 og Emma Hørlyck) og sit band Kairo på flere spillesteder og mindre festivaller rundt om i landet. Stilmæssigt bevæger Lukas sig bredt, men han har en kærlighed, og er særligt øvet inden for de groovy genrer – dvs. pop, soul, hiphop, jazz og alt derimellem. I en alder af 23 år spiller Lukas nu til dagligt på Musikskolen Frontsession, hvor han fortsat dygtiggør sig på sammenspilsholdet Jazz Beats.

Om undervisningen
Hvis undervisningen foregår i Lukas øvelokale, har både elev og Lukas et trommesæt til rådighed, så der kan spilles samtidigt. Vi kommer til at arbejde med nogle grundlæggende værktøjer inden for trommespillet, som vil resultere i massevis af øvelser. Jeg sørger for, at eleven har styr på de helt basale ting og bygger derfra videre. I praksis kunne vi eksempelvis se på en meget enkel sekvens af slag, som kan implementeres på mange forskellige måder, og samtidigt vil vi arbejde med meget specifikke øvelser for at konkretisere det grundlæggende. Grooves, fills, rudiments, koordination, orkestrering, tempo, improvisation og polyrytmik er en blanding af konkrete og mere principielle idéer, vi kan tage fat på og arbejde med bag sættet. Naturligvis vil I også finde ud af, hvad som du som elev brænder for at arbejde med, og fokusere delvist på det. Jeg vil gøre mit yderste for, at lysten til at dygtiggøre sig og passionen for instrumentet går hånd i hånd.

Den første lektion
Lukas er god til mennesker og er glad for at lære nye personer at kende, så fra første lektion vil han prøve at danne en god relation til dig. Dernæst vil I sammen finde ud af, hvor du er på din rejse med trommerne, hvad det er, der taler til dig ved at spille trommer og derfra finde ud af, hvad I skal tage hul på at arbejde med, og hvad du måske kunne tænke dig på længere sigt.

Underviser også hos dig?

Ja, Lukas kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Mjølnersvej, 8230 Åbyhøj.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Lukas D. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked