Mads Bo.

Akustisk guitar, Guitar, Jazzguitar, Rytmisk guitar, Slide-guitar
Mads viser dig musikkens verden og gør dig til den bedste guitarist du kan blive.

Om Mads
I over et årti har Mads’ liv handlet om at komme ud over scenekanten; han har spillet i et hav af projekter gennem årene, siddet foran og bag pulten i forskellige lydstudier, og der findes næsten ikke den genre, som han ikke har prøvet kræfter med. Mads’ primære virke er at udøve musikken som levevej, og dette sker både i egen originalmusik samt i bands inden for alt fra festlig dansemusik til rock, reggae og afropop samt jazz, folk, blues og country. Fusionsmusik, funk og eksperimenterende klange skal der også være plads til. I flere år har Mads nu givet privatlektioner til elever i alle aldre og på tværs af niveauer.

Om undervisningen
Når Mads er din underviser, er dine behov i højsædet. Der kan undervises online eller endda hjemme hos dig – alt efter hvad fungerer bedst for dig. Uanset undervisningens udformning bliver den tilpasset eleven, så musikkens store verden kommer ned i øjenhøjde.

Den første lektion
Efter god modtagelse og en snak om ambitionsniveauet og den ønskede musikalske retning, kan I hurtigt komme i gang med det sjove. Efterhånden finder Mads frem til, hvad eleven finder allermest spændende, samt hvad der skal til for at komme bedst derhen. Teknik, teori, praksis og hørelære er alle elementer, som kommer ind over, efterhånden som musikken kalder på dem.

Underviser også hos dig?

Ja, Mads kan også komme til dig mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt alt efter afstand). Ellers underviser han i Kbh. SV.

Onlineundervisning

Mads Bo. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Mads Bo. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mads Bo. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked