Mads T.

Hørelære/Musikteori, Sammenspil, Trommer
Dygtig og venlig trommeslager, der brænder for at se dig blive bedre

Om Mads
Jeg har spillet trommer næsten hele mit liv. Det startede alt sammen med, at jeg i en musiktime i fjerde klasse endte omme bag et trommesæt, da min klasse skulle spille “Midt om Natten”.

Den oplevelse gjorde et stort indtryk på mig, og jeg vidste med det samme at jeg havde fundet mit kald. Jeg startede derefter på Holbæk musikskole i 2010 og blev hurtigt bidt af at øve sig, og blive bedre til at spille.

I 2018 startede jeg på MGK-Sjælland, hvor jeg har modtaget undervisning i trommer, sammenspil, teori, klaver, sangskrivning og guitar. Her fordybede jeg mig i jazz og improvisation, hvilket i dag er min primære passion. Jeg har dog stor erfaring inden for mange genre – alt fra calyspo til progressiv rock.

Jeg begyndte for første gang at undervise da jeg startede på MGK, og det har været en passion for mig lige siden. Jeg brænder for at undervise og finder stor glæde i at dele ud af min viden, og se mine elever blive bedre. Jeg har erfaring i at undervise alle aldre, og niveauer.

Om undervisningen
I min undervisning ligger jeg vægt på at vi beskæftiger os med den musik som du synes er fedt. Derudover går jeg op i tydelig kommunikation og åbenhed, så der aldrig opstår nogen tvivl om hvorfor eller hvordan vi bliver bedre. Det vil sige at jeg altid inddrager eleven i hvorfor vi øver de ting som vi gør.

Derudover skal det selvfølgeligt være sjovt, og undervisningen bliver tilrettelagt efter elevens egne behov.

Første lektion
Vores første lektion starter med en hyggelig snak, hvor vi lærer hinanden bedre at kende. Jeg er interesseret i hvad du kan lide af musik, om du er nybegynder eller øvet, og hvorfor du er startet til undervisning.

Derefter går vi hen til trommerne. Hvis du er helt nybegynder vil vi starte helt fra bunden og du vil lære din første rytme. Hvis du er øvet skal du spille lidt for mig så jeg har en idé om dit niveau, og derefter begynder vi at arbejde på lige netop det du har brug for.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mads T. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked