Mads V.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Alsidig musiker tilbyder undervisning i guitar i Aarhus.

Om Mads
Jeg hedder Mads, er 28 år, bor i Aarhus og læser Politik og Økonomi på Aarhus Universitet. Fritiden går på at spille guitar og dyrke sport.

Jeg har en meget omfattende musiksmag og elsker at opdage nye genrer, som kan udvide ens musikrepertoire. Jeg begyndte at spille guitar, da jeg var omkring 10 år gammel og har også spillet i Legoland Garden i ca. 4 år og lært en del musikteori.

Jeg har lært flere af mine venner at spille guitar, hvilket er gået ret godt. Så jeg tænkte efterfølgende at jeg burde gøre det lidt mere professionelt og få flere elever.

Om undervisningen
Jeg har spillet både akustisk guitar, elguitar, 12-strenget, ukulele igennem årene. Jeg foretrækker at undervise i akustisk/elguitar, da det er her, jeg kan tilbyde mest kvalitet i undervisningen.

Underviser også hos dig?

Mads underviser hjemme hos sig selv eller hos eleven mod et på forhånd aftalt transportgebyr.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mads V. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked