Maor

Klaver, Sang, Sangskrivning
Dygtig pianist, sanger og sangskriver fra Complete Vocal Institute underviser voksne elever på alle niveauer.

Om Maor
”Mit Navn er Maor, og jeg er 25 år fra København. Jeg er sanger, sangskriver og pianist, og i øjeblikket uddanner jeg mig til sanglærer hos Complete Vocal Institute.

Sang
Jeg har sunget i mange år i forskellige bands og konstellationer bla. Jealous Jokers, Killing Lizards mm. Jeg har en del liveerfaring samt erfaring inden for sangskrivning og komposition. Jeg kommer primært fra en rock/hard rock baggrund, men har også arbejdet med andre genre bl.a. Pop, Punk, Avantgarde, Soul, R&B + plus en del projekter med forskelige DJ’s. Udover min nuværende uddannelse har jeg igennem mange år haft privat sanglærer samt taget kurser på Det Alternative Rytmiske Konservatorium og gennemført Vocal Academy hos CVI (Complete Vocal Institute).OBS: Maor underviser ikke i sang online, kun i klaver.

Klaver
Jeg har spillet siden jeg var barn og har undervist i privat samt på skoler / institutioner i en del år.

Undervisningserfaring:
Jeg har 6 års undervisningserfaring af voksne i både sang og klaver. Jeg har undervist både på skoler og privat.

Min undervisning:
Min undervisning tager altid i udgangspunkt i elevens ønsker, præferencer og færdigheder.
Jeg har stort fokus på at skabe trygge rammer for eleven. Jeg tager ligeledes afsæt i, at alle kan lære at synge og spille klaver, og at intet er ikke lukket land for nogen.

Jeg lægger vægt på, at min undervisning både inviterer til at det traditionelle samt den mere eksperimenterende undervisning.

kan bl.a. undervise i
• basic sangteknik
• støtte, nødvendig twang
• effekter
• registertræning
• ornamentation – frasering
• frigørelse af spændinger / hæshed / ”tonedøvhed”
• sangskrivning
• begynder + øvet klaverundervisning”

50 pct i rabat på introlektionen
Book en lektion med Maor og få 50 pct i rabat på introlektionen (30 min.), hvis du er ny elev og efterfølgende køber minimum et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Hvor underviser jeg: Klaver kan jeg både undervise hjemme eller privat hos eleven. Sang og sangskrivning kan jeg undervise i et øvelokale eller privat hos eleven. Vil primært undervise i storkøbenhavnsområdet, så kørselsgebyr ikke nødvendigt.

Onlineundervisning

Maor tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Maor tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Maor og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked