Maor

Klaver, Sang, Sangskrivning
Dygtig pianist, sanger og sangskriver fra Complete Vocal Institute underviser på alle niveauer.

Om Maor
”Mit Navn er Maor, og jeg er 25 år fra København. Jeg er sanger, sangskriver og pianist, og i øjeblikket uddanner jeg mig til sanglærer hos Complete Vocal Institute.

Sang
Jeg har sunget i mange år i forskellige bands og konstellationer bla. Jealous Jokers, Killing Lizards mm. Jeg har en del liveerfaring samt erfaring inden for sangskrivning og komposition. Jeg kommer primært fra en rock/hard rock baggrund, men har også arbejdet med andre genre bl.a. Pop, Punk, Avantgarde, Soul, R&B + plus en del projekter med forskelige DJ’s. Udover min nuværende uddannelse har jeg igennem mange år haft privat sanglærer samt taget kurser på Det Alternative Rytmiske Konservatorium og gennemført Vocal Academy hos CVI (Complete Vocal Institute).

Klaver
Jeg har spillet siden jeg var barn og har undervist i privat samt på skoler / institutioner i en del år.

Undervisningserfaring:
Jeg har undervist voksne i både sang og klaver, og derudover har jeg undervist børn og unge i sang, klaver, samspil på både skoler, SFO’er og privat

Min undervisning:
Min undervisning tager altid i udgangspunkt i elevens ønsker, præferencer og færdigheder.
Jeg har stort fokus på at skabe trygge rammer for eleven. Jeg tager ligeledes afsæt i, at alle kan lære at synge og spille klaver, og at intet er ikke lukket land for nogen.

Jeg lægger vægt på, at min undervisning både inviterer til at det traditionelle samt den mere eksperimenterende undervisning.

kan bl.a. undervise i
• basic sangteknik
• støtte, nødvendig twang
• effekter
• registertræning
• ornamentation – frasering
• frigørelse af spændinger / hæshed / ”tonedøvhed”
• sangskrivning
• begynder + øvet klaverundervisning”

50 pct i rabat på introlektionen
Book en lektion med Maor og få 50 pct i rabat på introlektionen (30 min.), hvis du er ny elev og efterfølgende køber minimum et 5-turs kort.

Underviser også hos dig?

Hvor underviser jeg: Klaver kan jeg både undervise hjemme eller privat hos eleven. Sang og sangskrivning kan jeg undervise i et øvelokale eller privat hos eleven. Vil primært undervise i storkøbenhavnsområdet, så kørsels gebyr ikke nødvendigt.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Maor og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked