Maria P.

Hørelære/Musikteori, Klassisk sang
Smilende og ærlig underviser i klassisk sang og hørelære.

Om Maria
Jeg er en ung kvinde med hjertet på det rette sted. Jeg er uddannet klassisk sanger på Syddansk Musikkonservatorium, og ser frem til at bygge videre på min uddannelse. Som musiker har man altid noget at lære, der er altid noget man kan forbedre og blive endnu bedre til, hvorfor jeg har valgt at bygge ovenpå. Jeg underviser kun hos dig som elev mod aftalt kørselsgebyr.

Om undervisningen
Det er vigtigt for mig, at man som elev føler sig tryg til altid at kunne ytre sin mening og det man føler omkring det musikalske. Vi er kun mennesker, og vi lærer alle i vores eget tempo, og på vores egen måde, og det skal der være plads til, i alle rum, og i alle fag. I min undervisning, hvad enten det er sang eller hørelære, er der plads til alle.

Første lektion
Jeg er interesseret i at vide hvor min elevs interesser og viden ligger, for på den måde at kunne hjælpe videre. Det er vigtigt for mig at kende til evt. mål, så vi i samarbejde med hinanden kan opleve succes.

OBS: Maria giver kun fysiske lektioner i sang. Hun underviser dog både fysisk og online i Hørelære/Musikteori.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Maria P. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Maria P. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked