Martin K.S.

Trommer
Jazz, Latin, Grooves.

Martin er en fremragende konservatorieuddannet trommeslager, der nu underviser på blandt andet MGK i Viborg og på konservatoriet i Aalborg. Han har været med på adskillige cd-udgivelser også med sit eget band.

Martin spiller nogle af de vildeste grooves, der kan høres herhjemme i både Jazz, Salsa, Latin, fusion og meget andet. Med en sublim teknik og et rytmisk og et musikalsk overskud, der er sjældent hørt i Danmark, er han en underviser for dig, der i forvejen er en dygtig og habil trommeslager, og som ønsker at få et motiverende indspark fra øverste hylde.

Underviser også hos dig?

Nej. Martin underviser i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Martin K.S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Martin K.S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 425 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Martin K.S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked