Martin T. N.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar
Grundig og tålmodig underviser.

Om Martin
Jeg er 44 år, og siden jeg hørte Metallica og Ac/Dc for første gang, som 10 årig, har jeg været vild med rock og heavy musik.

Jeg startede med at spille trommer, og gik senere over til guitaren, da jeg så hørte Satriani og Vai for første gang .

Jeg dykkede for alvor ned i deres spillestil og måtte simpelthen lære deres tekniske kunnen, som tapping, sweeppicking, stringskipping, fast picking, legato mm. og evne til at skabe instrumentale melodier.

Erfaring
Jeg har selv gået til både trommeundervisning og guitarundervisning, og jeg har altid lagt stor vægt på at lære tingene så godt som muligt. Jeg har også altid brugt tid på at improvisere til en cd eller et backingtrack, samt bruge mit øre og gehør.

Jeg har også arbejdet som hjælpeunderviser på et guitarhold på en ungdomsskole, og har undervist et musikhold i en ungdomsklub. Jeg har spillet i mange forskellige bands lige fra poprock til hård heavy.

Undervisning
Jeg lægger vægt på at det skal være sjovt, men samtidig lærerigt at gå til guitar.

Jeg går meget ind for at teknikken er på plads, men også at man lære og spille sammen med andre og improvisere. Jeg lægger stor vægt på at lære at lave riffs og melodier.

Første lektion
Jeg vil først og fremmest høre hvad dine ønsker er, og så derefter lave et program – eller nogle guitar øvelser – som passer nøjagtigt til dig – om end det ville være at lave egne riff, eller måske lære nogle af de fede riff som andre bands har lavet.

Jeg vil også gerne høre dig på guitaren, hvor jeg eventuelt jammer med.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Martin T. N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked