Max B.

Bas, Elbas, Klaver, Klaver for begyndere
Jeg er en pædagogisk, tålmodig og glad underviser. Jeg går meget op i, at det bliver en god oplevelse for eleven.

Om Max
Jeg er en ung mand, der er igang med at læse musikvidenskab på universitetet. Jeg har spillet musik igennem hele mit liv og er en glad, smilende og tålmodig gut med meget pædagogisk erfaring. Jeg spiller i bands og indspiller musik, så jeg kan også give nogle fif til dette, hvis der er behov.

Om undervisningen
Det pædagogiske først! Jeg har selv haft erfaring med musiklærere, der gjorde det til en sur opgave at spille musik. Det vigtigste i min undevisning er, at det er sjovt! Hvis du leder efter undervisning i elbas, vil jeg lægge vægt på at lære dig at spille det grundlæggende i en sang, du gerne vil lære. Derefter vil jeg vise dig principperne bag at “spice” din spillestil lidt op. Hvis du leder efter undervisning i klaver, vil jeg lægge vægt på noder først. Grunden til, at noder er det første man går igang med på klaver, er at du lynhurtigt selv kan spille nyt musik! Du kan selv bedømme om du vil lære at spille rytmisk eller klassisk musik. Jeg kan finde musikstykker i begge tilfælde og hjælpe dig med at indstudere dem.

Den første lektion
Jeg vil spørge ind til dig og foreslå en retning undervisningen kan gå i. Vi sætter os ned og går i gang med noget musik, jeg har forberedt. Du lærer hurtigt basis, og så vil jeg spille akkompagnement til og vi kan jamme lidt til det. Så snart vi har fået groovet godt igang vil jeg gå lidt frem og tilbage mellem at akkompagnere og lærer dig noget nyt. Til at slutte af med vil jeg spørge hvad dit behov er på sigt og forberede ud fra det til næste gang vi mødes.

Underviser også hos dig?

Nej, Max underviser i Nørre Alle, 2100 København Ø.

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Max B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked