Michael J.

Keyboard, Keyboard/Synthesizer, Klaver, Musik- og lydproduktion, Rap, Sangskrivning
Michael underviser i musikproduktion, lydteknik, keyboard/klaver, sangskrivning og rap, og han underviser både begyndere og øvede, børn og voksne.

Om Michael
Jeg er uddannet pædagog i 2014 og arbejder til dagligt på en folkeskole, hvor jeg har specialiseret mig i at få det størst mulige læringsudbytte ud af elevernes potentiale. Jeg har erfaring i at undervise musikelever i alle aldre (6 – 54 år), og har samtidigt beskæftiget mig med musik, siden jeg lærte at gå.

I et årti spillede jeg på små og store spillesteder i det fynske hiphopmiljø som rapper og tekstforfatter. Det seneste årti har jeg produceret primært popmusik, hvilket er mit primære musikhverv i dag. Jeg har studeret sang og klaver på Fora 1748 i Odense og musikproduktion ved Center for Lydteknik v. Holger Lagerfeldt. Jeg har selv et professionelt lydstudie centralt i Odense.

Om undervisningen
Vil du lære at genskabe dine yndlingssange, eller skal vi arbejde med dine egne sange? Jeg tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og kombinerer f.eks. gerne klaver med musikproduktion. Jeg hjælper dig med at skrive, komponere, producere eller mixe din musik. I min undervisning lægger jeg vægt på at skabe en balance mellem analyse, teori og praksis. Musik skal være sjovt.

Jeg tilbyder følgende løsninger:

Holdundervisning
For dig, der ønsker at lære kontinuerligt sammen med andre. Du får en unik mulighed for at styrke dit netværk og måske finde din nye samarbejdspartner. Vi kommer ind på de fleste emner, men du har også mulighed for at bringe dine interesser og spørgsmål i spil.

Et forløb er som minimum på 3 undervisningsdage med ca. 4 ugers mellemrum.

Undervisningsdage ligger typisk mandag til torsdag kl. 16.00 – 19.00 eller kl. 18.00 – 21.00.

Enkeltundervisning
Én til én-undervisning  for dig, der ønsker at fordybe dig i et eller flere emner og udvikle dig som musikskaber. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, dine interesser og lige præcis det, du ønsker at lære mere om.

Undervisningsdagen ligger typisk mandag til torsdag kl. 16.00 – 19.00 eller kl. 18.00 – 21.00.

Underviser også hos dig?

Ja, Michael underviser kun hos eleven, dog max. 5 km. fra Odense C. Herefter er der et kørselstillæg på 20,- kr. pr. km.

Onlineundervisning

Michael J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Michael J. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked