Michael H.

Akustisk guitar, Guitar, Rytmisk guitar, Sang, Sangskrivning
Nomineret til Årets Sanger ved DMA i 2016 - vokalproducer for Mads Langer. Professionel sangskriver og guitarist.

Om Michael:
Michael er sanger, sangskriver og guitarist. Han blev nomineret til Årets Sanger/Vokalist ved Danish Music Awards Folk 2016 og har været vokalproducer for blandt andre Mads Langer.

Om undervisningen:
Med Michael som underviser bliver du bevidst om en række virkemidler. Michael har meget forskelligt i værktøjskassen og et diplom fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor han har fået undervisning i sangskrivning af blandt andre Jonatha Brooke (USA), Kasper Winding og Lars Muhl. Han har skrevet sange til en række danske og udenlandske artister og er grundlægger af Århus Sangskriver Værksted.

Det er blevet til flere hundrede koncerter i ind- og udland og for eksempel GAFFA har givet ham 5-stjernede koncertanmeldelser. Så hvis du vil lære nogle forskellige teknikker og samtidig finde og/eller finpudse dit eget personlige udtryk, så er Michael det helt rigtige valg.

Underviser også hos dig?

Ja. Michael underviser hos dig i Aarhus C uden ekstra beregning. Uden for Aarhus skal kørselsgebyr påregnes.

Onlineundervisning

Michael H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Michael H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Michael H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked