Mikael O.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Klaver, Mandolin, Musik- og lydproduktion, Rytmisk guitar, Sammenspil, Sang, Sangskrivning, Trommer
Mikael er målrettet kreativ og med bred praktisk erfaring.

Om Mikael
Mikael har spillet musik hele sit liv.

Han har: været med til at starte spillestedet Pumpehuset i København. Lavet opsætninger af koncerter og teater i ind- og udland. Turneret med og supportet succesfulde kunstnere med sin musik. Haft egen biks med reparation af strengeinstrumenter. Undervist udsatte unge i musik og sammenspil i København NV.

Han er: cand. mag. med erfaring fra socialpsykiatrien. Teoretisk og teknisk erfaren på flere instrumenter. Musikalsk omfavnende. Erfaren indenfor privatundervisning, sangskrivning og indspilning.

Mikael bor i Saltum og spiller bas i BeurreNoir med tidligere medlemmer fra D.A.D og Fastpoholmen. De spiller højt og hårdt.

Om undervisningen
Undervisningen er i professionelle rammer med mulighed for indspilning og med flere basanlæg og guitarforstærkere, to klaverer, orgel og trommer. Du får kendskab til relevant teori og sparring på lyd, teknik og stil. Der er fokus på musikalsk læring og frihed på dit instrument gennem:

Improvisation / Øvelser / Teknik / Groove / Teori / Leg / Disciplin / Akkompagnement / Sange du kan lide / Rytmik / Indspilning / Fokus / Flow / Time / Sceneteknikker / Instrumentforståelse / Setup & God lyd / Sangteknikker / Vejrtrækning & afslapningsøvelser /

Den første lektion
Du vil til første undervisningsgang møde en rar mand og et fuldt indrettet studie med kun gode sager at spille på. Her er tryg stemning og plads til kreativitet. Når I mødes spiller I, lærer hinanden lidt bedre at kende og afstemmer i forhold til undervisningen og hvordan et videre forløb vil se ud. Du skal vide, at undervisningen tilpasses dit niveau, musikalske ønsker og udfordringer.

Underviser også hos dig?

Ja, Mikael kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr i en radius af 35 km. fra Saltum. Ellers foregår lektionerne på Tinghøjgade, 9493 Saltum.

Onlineundervisning

Mikael O. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Mikael O. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mikael O. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked