Mike H.

Akustisk guitar, Flamencoguitar, Guitar, Rytmisk guitar
Mesterlærer-undervisning med fokus på spontanitet og eventyrlyst.

Om Mike
Mike har slået sine folder som komponist, sangskriver, studie/live-musiker og producer for en lang række kunstnere i ind- og udland. Efter et længere ophold med mesterlære på flamenco/latinguitar i Caribien og Sydamerika og nogle års live-erfaring på festmusikscenen i Danmark har Mike gjort sig bemærket som flersproget vokalist og profileret instrumentalist især indenfor World-genrerne. Det er blevet til flere nomineringer og positive omtaler for såvel albums som live-optrædender, heriblandt fra bl.a. allaboutjazz.com og hjemlige Gaffa samt nomineringer til bl.a. World Music Charts Europe og Danish Music Awards.

Om undervisningen
Undervisningen er præget af spontanitet og eventyrlyst. Der er ikke en formel til at ‘blive god’ på et instrument. De sagnomspundne 10.000 timer hjælper unægteligt på teknikken, men det har ikke fokus her. Det skal først og fremmest være lystbåret – fordi man ikke kan lade være.

Den første lektion
Det vil være at blive kastet ud i én eller anden form for musikalsk spontanitet på vores instrumenter. Musik er et sprog så vi finder hurtigt en kommunikationsform. Så hilser vi og sludrer uformelt til slut i stedet på baggrund af den oplevelse.

Mike underviser primært øvede elever.

Underviser også hos dig?

Nej, Mike underviser hos sig selv i Fredensgade, 8600 Silkeborg.

Onlineundervisning

Mike H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Mike H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mike H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked