Mikkel H.N.

Akustisk guitar, Guitar, Guitarlele, Rytmisk guitar
Underviser med en god pædagogisk tilgang kan hjælpe dig i gang med guitarspillet.

Om underviseren
Her kommer et par hurtige facts om Mikkel:

– Er uddannet pædagog og brænder for musik.

– Har spillet guitar siden starten af 90’erne.  Har spillet i flere bands bl.a. Pickled Platypus og  We Send Smoke Signals.

– Laver og optager selv musik i sit hjemmestudie

Undervisningserfaring
Mikkel underviser både voksne og børn, begyndere og lettere øvede. Undervisningen tilrettelægges alt efter elevens niveau, og Mikkel sørger for at undervise i et tempo, hvor eleven kan følge med og samtidig udvikle sit spil fra gang til gang. Mikkel har undervist i guitar i en del år og har også undervist i musik i en ungdomsklub.

Uddannelse
Mikkel er uddannet pædagog med bachelor i dagtilbudspædagogik. Gennem sit arbejde som børnehavepædagog har han i mange år arbejdet med rytmik og her har guitaren altid været med. Mikkel har særlig fokus på det pædagogiske i undervisningen og på at finde det ‘flow’ med eleven, hvor indlæringen kører mest flydende. Mikkel er meget tålmodig, og der er ikke noget, der hedder ’dumme spørgsmål’.

Om undervisningen
Først gennemgås basal teori og guitarens forskellige dele. Der underviser både på spansk, western og el-guitar. Man starter med at lære at stemme – både med tuner og efter gehør. Eleven lærer at læse og skrive tabulatur ved hjælp af simple riffs. Dernæst kigges der på de åbne akkorder, der indlæres ved hjælp af simple sange. Når de åbne akkorder er mestret, er det næste skridt power- og barré-akkorder.

Teknikker og genrer
Hos Mikkel kommer eleven også omkring forskellige teknikker såsom bending, hammer-on, pull-off, sliding, palm-muting osv. og på sigt kommer der fokus på solospil og improvisation.  Genremæssigt dækker undervisningen bl.a. Blues, Pop, Rock, Hard Rock, Heavy Metal, Grunge og Reggae.
Mikkel underviser også på guitarlele og vil kunne lære dig alle de almindelige akkorder og forskellige stumming-mønstre, så du kan lære at spille flere sange og komponere dine egne.

Elever kan selv komme med ønsker til undervisningen
Er der særlige sange, man som elev gerne vil lære, er der også plads til at se på dem. Det er altid en god motivator at spille sange, man rigtig godt kan lide 🙂

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår hos Mikkel (2100 København Ø).

Onlineundervisning

Mikkel H.N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Mikkel H.N. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Holdundervisning (to personer):
30 minutter: 300 kr.
45 minutter: 400 kr.
60 minutter: 500 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mikkel H.N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked