Millet S.

Hørelære/Musikteori, Klaver, Klaver for begyndere, Sammenspil, Sang
Kreativ og udadvendt lærer med fokus på lærerig, sjov og kreativ undervisning.

Om Millet
Jeg hedder Millet, og jeg er 29 år og bor i København. Jeg har over 10 års erfaring med sang og er uddannet bachelor i musikvidenskab fra Københavns Universitet. Jeg tilbyder både sangundervisning på begynder-/øvet niveau og klaverundervisning på begynderniveau. Jeg har tidligere undervist som sanglærer og klaverlærer på Sankt Knud Lavards privatskole og på FOF.

Om undervisningen
Mit fokus er at gøre undervisningen lærerig, sjov og kreativ. Musik handler for mig om at skabe en kreativ hverdag, hvor der er plads til både fejl og udvikling. Jeg har også erfaring med korledelse, sammenspil, performance og fortolkning af sange, som jeg gerne deler ud af.

Den første lektion
Jeg spørger eleven, hvor meget han/hun har erfaring med sit instrument. Vi laver opvarming, og derefter synger vi en sang, vi enten har aftalt på forhånd, eller som jeg udvælger. Jeg synger med eleven for at støtte, medmindre eleven selv kan synge eller spille. Derefter arbejder vi med eventuelle vanskeligheder med sangen, f.eks. dynamik, høje/lave toner, støtte og etc.

Underviser også hos dig?

Ja, Millet kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Tagensvej, 2400 København.

Onlineundervisning

Millet S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Millet S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Millet S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked