Mirwais F.

Harmonium, Tabla
Alsidig og erfaren tabla-spiller tilbyder undervisning i det indiske instrument Tabla.

Om Mirwais:
Jeg har ca. 20 års erfaring med optræden i traditionel- og fusionsmusik samt privat undervisning af nybegyndere/professionelle musikere i Tabla og dertil indiske rytmer og ragaer.

Jeg har siden 2004 fået undervisning af læremesteren Asif, som er elev af den legendariske Alla Rakha – også kendt for at have akkompagneret fx Ravi Shankar, The Beatles og John Coltrane m.m.

Med dette tilhører jeg en solid skole indenfor Tabla, og kan derfor videreføre denne stærke rytmetradition og praktisk erfaring med fusionsmusik til andre via undervisning.

Om undervisningen:
Jeg har undervist mange forskellige niveauer af elever i alle aldersgrupper gennem flere år. Mange af mine tidligere elever siger, at jeg har en god forståelse for at gøre undervisningen spændende og relevant ift. klassisk og andre genrer.

Med mig kan I altså få en underviser, som har en stærk pædagogisk tilgang og masse tålmodighed med nye elever, der kan lære spændende rytmer fra sig.

Om instrumentet og Mirwais’ erfaring:

Tabla er et meget fleksibelt og anerkendt verdensinstrument, der passer ind i al slags musik – dette er påvist af prisbelønnede Tabla-legender som f.eks. Zakir Hussain.

Jeg har spillet i teater-orkestre (Folketeatret, Hodja fra Pjort 2016), big bands (med kapelmestre som Morten Carlsen kendt fra New Jungle Orchestre), World On A String (Jazz/Nordisk band ledt af Bjarke Falgren og John Sund), Oriental Mood (Mellemøstligt fusionsband), klassisk indiske koncerter og meget mere…

Referencer og anmeldelser om mine musikalske evner:
Gaffa anmeldelse 2016 – “Mirwais er den nye åbenbaring – en helt ung dansk tabla-spiller af indisk afstamning. Hans lette, uhøjtidelige, men sikre omgang med slagtøj giver de etablerede musikeres rutinerede pondus et levende modspil.”

Gaffa anmeldelse 2015:”…og den fremragende afghansk-fødte tablaspiller, Mirwais.”

WOMEX:”…grew up in Denmark and is today one of the best tabla players in Scandinavia.

Underviser også hos dig?

Ja, Mirwais underviser hos dig mod aftalt transportgebyr, ellers i øvelokale.

Onlineundervisning

Mirwais F. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Mirwais F. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Mirwais F. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked