fbpx

Mohammad J.

Congas, Darbuka, Percussion
Dygtig professionel perkussionist, som behersker mange instrumenter, underviser på alle niveauer og tilbyder også undervisning i lydproduktion m.m.

Om Mohammad
Mit navn er Mohammad, og jeg er professionel rytmisk musiker med stor erfaring i orientalske og vestlige instrumenter.

Jeg begyndte min karriere, da jeg var 10 år gammel og har arbejdet sammen med mange berømte bands i mange lande, herunder Jordan, Tyskland, Sverige, Østrig, Norge, Frankrig og Danmark.

Livet som musiker
Som musiker arbejder jeg med musik i mange forskellige sammenhænge – primært som perkussionist i en række forskellige projekter, egne såvel som andres, men også som komponist/producer. Jeg arbejder primært med oriental, jazz og elektronisk musik.

Power
Trommer har altid fascineret mig, og det er for mig det ultimativt mest powerfulde instrument, og “power” er for mig som perkussionist fuldstændig essentielt. At spille og lyde godt på en darbuka handler i høj grad om at være bevidst om sin krop, så man kan administrere sin “power” og herigennem spille dynamisk og balanceret i den musikalske sammenhæng, man nu indgår i. Det handler om fysik, motorik og kropslig forankring.

Det handler om at få styr på kroppen
De teknikker vi som perkussionister arbejder med er ofte også meget kropslige, og det handler om at få styr på kroppen, da den genererer hvert et slag og nuance, man laver. Man kan sige, at det at øve sig er at træne muskelhukommelsen. Eksempelvis når man træner sin krop i slaghastighed er det vigtigt at have kontrol.

Om undervisningen
Jeg lægger i min undervisning stor vægt på gensidig åbenhed og respekt – det skal først og fremmest være rart og sjovt at være der. Vi tager udgangspunkt i præcis det, du gerne vil have ud af din undervisning, samt hvilket niveau du er på, og finder sammen ud af en passende model til dig.

Mit overordnede fokus er at hjælpe dig med at skabe overskud i dit spil, så det ikke lyder anstrengt, og igen er dette i høj grad baseret på arbejdet med kroppen.

Min undervisning er i udgangspunktet groove-/beat-orienteret, og vi arbejder hele tiden på at styrke din koordination og teknik. Derfor bruger vi også en del tid på at lytte og spille til musik – gerne efter dine egne ønsker!

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes (cirka 50 kr.). Ellers foregår undervisningen hjemme hos Mohammed eller i et øvelokale.

Onlineundervisning

Mohammad J. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Mohammad J. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Mohammad J. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked