Morten Ha.

Guitar, Jazzguitar, Rytmisk guitar
Jazzguitar og guitar. Speciale: jazzguitar.

Morten H. er en af Danmarks bedste jazzguitarister og har over 25 års undervisningserfaring.

Morten har ført mange lovende guitarister op igennem ‘systemet’ til MGK og/eller konservatoriet og underviser derfor fortrinsvis øvede, ambitiøse guitarister. Han har udgivet fem albums i eget navn og været sideman på adskillige andre og er særdeles aktiv på den danske jazzscene med omkring 100 koncerter om året.

Hvad lægger Morten vægt på i sin undervisning?

I undervisningen lægges der for jazzguitarens vedkommende vægt på begreber som drop-chords, voicings generelt, arpeggioer, skalaer, kromatik, chord-melody, oktavspil og akkordsoloer osv. Kort sagt, alt hvad der hører sig til af discipliner på den moderne og klassiske jazzguitar. Vi forsøger at udvide alle dine grundlæggende færdigheder så du udvikler dit vokabular betragteligt – også ifht at opbygge et solidt jazz-repertoire. Desuden lægger vi også en stor indsats i at opbygge din rytmeforståelse og din time og arbejde med dit musikalske udtryk og din egen ‘stemme’.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår på Frederiksbjerg Guitarskole i Aarhus C – eller online.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår på Frederiksbjerg Guitarskole i Aarhus C.

Onlineundervisning

Morten Ha. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Morten Ha. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 499 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Morten Ha. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked