Morten

Guitar, Jazzguitar
Jazzguitar og guitar. Speciale: jazzguitar.

Morten er en af Aarhus’ bedste jazzguitarister og har over 20 års undervisningserfaring og er indehaver af Frederiksbjerg Guitarskole, som du kan se her: http://www.fb-guitarskole.dk/#/
Morten har ført mange lovende guitarister op igennem ‘systemet’ til MGK og/eller konservatoriet og underviser derfor fortrinsvis øvede, ambitiøse guitarister. Han har udgivet tre albums i eget navn og særdeles aktiv på den danske jazzscene med omkring 100 koncerter om året.

Hvad lægger Morten vægt på i sin undervisning?

I undervisningen lægges der for jazzguitarens vedkommende vægt på begreber som drop-voicings, voicings generelt, arpeggioer, skalaer, kromatik, chord-melody, oktavspil og akkordsoloer osv. Kort sagt, alt hvad der hører sig til af discipliner på den moderne og klassiske jazzguitar. Vi forsøger at udvide alle dine grundlæggende færdigheder så du udvikler dit vokabular betragteligt – også ifht at opbygge et solidt jazz-repertoire. Desuden lægger vi også en stor indsats i at opbygge din rytmeforståelse og din time og arbejde med dit musikalske udtryk og din egen ‘stemme’.

Blueskursus

Er du interesseret i blues og generel improvisation arbejder Morten systematisk ud fra bogen ”Blues for begyndere og viderekomne” af Uffe Steen. Med den som hjælp får du hurtigt opbygget et fint ‘sprog’, som du kan bruge i den fede blues- rock eller endda jazzsolo.

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår på Frederiksbjerg Guitarskole i Aarhus C – gerne om formiddagen. Det er også muligt at få weekendundervisning – her er prisen dog lidt mere. Morten underviser også i almindelig brugsguitar, bluesguitar og de fleste andre guitardiscipliner og har som sagt mange års undervisningserfaring.

Underviser også hos dig?

Nej. Undervisningen foregår på Frederiksbjerg Guitarskole i Aarhus C.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 390 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Morten og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked