Morten H.

Bas, Percussion, Trommer
Glad og entusiastisk underviser med fokus på at finde spilleglæden frem.

Om Morten
Jeg er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium 2004.

Jeg har spillet på den københavnske jazz og bluesscene siden 2005, men beskæftiger mig også med diverse andre genrer: pop, festmusik, folk mv.

Min stil er baseret på at groovet er i centrum og heraf at løfte musikken og de andre musikere, og derfor ikke så meget fokus på de vildeste trommesoloer.

Undervisning og første lektion
Både på trommer, percussion og bas vil jeg bestræbe mig på, at vi skal spille til noget musik, så eleven finder glæden ved at groove og den umiddelbare fornøjelse det er, når man sætter noget musik på og spiller med.

Til den første lektion vil jeg have noget musik med der er let at spille til, og når vi har et groove oppe at køre, så bygger vi lidt på.

Jeg vil bede eleven om at tage sit yndlingsnummer med næste gang, og evt. få eleven til at prøve at spille med derhjemme.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Morten H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Morten H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked