Nataja L.

Klaver for begyndere, Trommer
Underviser der sørger for at skabe et trygt og sikkert rum hvor der er plads til spørgsmål og fejl.

Om Nataja
Mit navn er Nataja og jeg er i midten af 20’erne. Jeg har spillet musik siden en alder af seks år og har i over ti år spillet professionelt i bandet Velvet Volume sammen med mine to søskende. Vi har udgivet tre plader og har i forbindelse med dette turneret i Danmark og flere steder i Europa. Jeg spiller primært rocktrommer, og udover det spiller jeg både rytmisk og klassisk klaver – begge dele er jeg selvlært i.

Om undervisningen
Jeg har som professionel musiker været meget bevidst om at mit “erhverv” som kvindelig trommeslager ikke er noget man ser tit, så jeg er meget interreseret i at undervise unge piger, da jeg ved at det er enormt motiverende at have en kvindelig underviser, der kan opmuntre én til at overskride de kønsstereotypiske grænser, der kan være inden for både instrumenter og genrer. Jeg vil primært undervise elever, der er på begynderniveau og som gerne vil blive mere sikre på instrumentet. Jeg vil tage udgangspunkt i en sang, eleven gerne vil lære at spille, og ud fra det undervise i de forskellige teknikker, sangen kræver, indtil eleven til sidst selv kan spille sangen sikkert.

I klaver vil jeg lære eleven både klassiske stykker og rytmiske sange, indtil eleven føler sig tryg og sikker i sine evner på instrumentet. Jeg er en musiker, der lægger meget vægt på, at man får en glæde og generel forståelse af musikken frem for kun at lære slaviske repeterende teknikker.

Den første lektion
Min første lektion vil være en ‘get-to-know’-samtale med eleven, hvor jeg kan få en generel forståelse af elevens niveau på instrumentet. Jeg vil høre, hvad eleven ønsker og drømmer om at opnå – det kan være en specifik sang eller et niveau eleven vil op på. Jeg vil derefter ud fra elevens ønsker og behov tilrettelægge et individuelt forløb.

Underviser også hos dig?

Ja, Nataja kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne i Titansgade eller Smallegade.

Onlineundervisning

Nataja L. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Nataja L. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 300 kr.
45 minutter: 375 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Nataja L. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked