Negar S.

Klassisk klaver, Klaver, Klaver for begyndere
Klassisk trænet pianist underviser alle aldre.

Om Negar
Negar er uddannet musiker med bachelor og kandidat i klassisk musik. Hendes kærlighed for musik startede helt tilbage da hun var 6 år gammel med privat klaver undervisning.

Herudover er hun en erfaren klassisk pianist gennem mange årene, og har blandt andet optrådt som solist med orkester og som en del af forskellige kammermusikalske

Undervisning
Hendes undervisningsmetode afhænger af elevernes aldersgruppe. Hun forsøger at lære eleven noderne og rytme sammen med disse metoder, så undervisningen ikke bliver kedelig og indlæringen går hurtigere.

Med hensyn til børn er hendes metode baseret på glade og underholdende sessioner, men med orden og disciplin, så barnet gradvist bliver interesseret.

Hun lægger meget vægt på den korrekte måde at sidde på og hvordan man placerer fingrene på klaveret ved hjælp af vægtoverførselsteknikken.

I Negars undervisning er et af de vigtigste aspekter den korrekte undervisning i musikalitet og musikteori –  uanset alder og niveau.

Første lektion
I den første session afholdes en dialog mellem Negar og eleven, og der opstilles elevens mål og ønsker. Derefter forklarer hun om klaveret til eleven og beskriver de kort- og langsigtede mål.

Herefter spiller hun et stykke og viser, hvordan man sidder korrekt og den korrekte kropsstilling, mens man spiller.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Negar S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Negar S. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Negar S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked