Nicolej B.

Elbas, Guitar, Klaver, Sammenspil, Trommer, Ukulele
Uddannet musiklærer tilbyder undervisning i bas og sammenspil. Der tilbydes også undervisning i andre instrumenter på begynderniveau.

Min undervisning
Jeg er uddannet musiklærer og arbejder til dagligt på en skole i Århus. Noget af det jeg lægger mest vægt på i min undervisning er at musik skal være sjovt og nærværende.

Musik kræver en masse øvelse, og derfor gælder det om at holde det man arbejder med spændende. Derfor vil det materiale vi dykker ned i være tilpasset den enkelte elev, både i niveau og stil.

Mit musikalske virke
Musikalsk er jeg bredt funderet. Med udgangspunkt i pop og rock stikker mit musikalske virke i alle mulige retninger. Jeg har erfaring med bands og som komponist/sangskriver.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hos Nicolej i Hørning.

Onlineundervisning

Nicolej B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Nicolej B. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Nicolej B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked