Nikolaj L.

Bas, Elbas, Musik- og lydproduktion, Sangskrivning
Allround bassist samt producer/sangskriver. Rigtig god til at undervise både begyndere og viderekomne.

Om Nikolaj
Jeg har i løbet af min musikkarriere prøvet en masse forskellige ting af, som har været med til at danne grundlaget for den musiker, jeg er i dag.

Jeg er selvsignet artist med mit projekt, Renay, og har arbejdet som sideman for bl.a. Hugo Helmig, Kaizer, Caius m.fl.

Jeg har arbejdet som producer, sangskriver og tekniker, hvor jeg har arbejdet inden for næsten alle genrer, man kan falde over.

Undervisning hos mig

Det er rigtigt vigtigt for mig, at alle undervisningsforløb ikke er ens. Som ny elev hos mig, kan du regne med et undervisningsforløb, som tager udgangspunkt i netop din præference indenfor musik.

Der er ikke noget bedre end at spille numre, man elsker. Hver gang vi vælger et nyt nummer af gå i gang med, starter det altid som en dialog mellem dig og mig.

Mere end bare bas

Derudover vil der være rig mulighed for at dykke ned i mere avancerede ting, såsom hørelære, teori, jazz-standarder, odd-time osv. Hvis man er en ambitiøs elev, som gerne vil udfordre sig selv, samt snuse til det kundskaber, man bruger, hvis musik skal være en levevej.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Nikolaj L. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Nikolaj L. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Nikolaj L. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked