Nikolaj

Elbas
Allround bassist. Rigtig god til at undervise både begyndere og viderekomne.

Nikolaj fortæller
”Som musiker inspireres jeg personligt af alt fra pop, rock, soul, jazz til balkan, irsk folkemusik etc. Det er derfor vigtigt for mig at tilpasse min undervisning efter, hvad mine elever ønsker. Jeg vil samtidig gerne prøve at præsentere eleven for numre og kunstnere, som man (muligvis) ikke har stiftet bekendtskab med før.
Desuden forsøger jeg at etablere en atmosfære, hvor man altid kan forholde sig kritisk til det stof jeg underviser. Der er ingen inspiration i noder/musik/øvelser, man ikke finder interessant.

Jeg underviser desuden også i discipliner som nodelæsning, hørelære og rytmisk forståelse.”

Om Nikolaj
Jeg er MGK studerende i Århus, og har spillet musik i 10 år. Jeg har arbejdet med musik som min profession de sidste 4 år.
Jeg er aktiv i følgende ensembler: Lysteriet (Pop-trio med fokus på omarrangering og fortolkning af pop-musik), Zebu Zarina (Balkan/rock orkester med fokus på energi, live-performance og hurtige licks) og KarlosAndrea (Nordisk original jazzmusik). Nikolaj spiller også pt. med Hugo Helmig.
Jeg har derudover både lavet arbejde som afløser i bigbands og studiemusiker.”

Nikolaj underviser på alle niveauer og kan være en virkelig god baslærer for dig, der gerne vil prøve kræfter med bassens vidunderlige verden, eller for dig, der blot ønsker at få fyldt på dine eksisterende færdigheder.

50 pct på introlektionen
Book din først lektion i dag og få 50 pct. på introlektionen (de første 30 min.), hvis du som ny elev køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Som ny elev får du altid 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du efterfølgende køber mindst et 5-turs kort.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat.
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Skriv til Nikolaj og kontoret
Vi vender hurtigt tilbage med mulige tider
Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked