Oliver S.K.

Bas, Elbas
Behagelig og kompetent underviser med masser af praktisk erfaring.

Om Oliver
Oliver har spillet bas i ca. 15 år og har spillet koncerter i hele landet og rundt i Europa. Han befinder sig godt i mange genrer og har sit fokus i pop/rock/funk/RnB/metal. Oliver har arbejdet i bands, også som sangskriver og komponist, og har nu sit fokus på sideman-arbejde, dvs. at spille for andre artister.

Om undervisningen
I undervisningen lægger Oliver meget vægt på, at det skal være sjovt at lære bas. Man kommer sjældent særligt langt, hvis man ikke synes det er fedt at øve den pågældende sang eller teknik. Derfor vil undervisningen bære meget præg af samtaler om musik, især indledningsvist, så I kan finde ud af hvilken retning, du gerne vil gå som bassist, og hvad der får dit musikhjerte til at banke. Hertil vil Oliver selvfølgelig komme med forslag og idéer, så I sammen kan få guidet din basrejse i en god og spændende retning, både i forhold til hvad du selv synes er fedt, men også hvad der er vigtigt at have med i værktøjskassen som udøvende, professionel musiker.

Den første lektion
Første lektion med Oliver bliver en hyggelig og uforpligtende samtale, hvor I snakker om bas, musik og hvilke ting du selv ønsker at bruge tid på at lære fremover. Hertil vil I spille lidt og få lavet en “diagnosticering” at dit nuværende basspil, hvor du selv kan fortælle om evt. oplevede begrænsninger i dit spil, og Oliver kan komme med forslag til hvad der kan arbejdes på i det videre forløb. Herefter vil I sammen lave en plan for undervisningsforløbet, så du som elev kan se vejen frem og få et konkret mål for øje.

Underviser også hos dig?

Ja, Oliver kan også undervise hos dig mod et mindre kørselsgebyr (aftales individuelt alt efter afstand).

Onlineundervisning

Oliver S.K. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Oliver S.K. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Oliver S.K. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked