Oscar

Guitar, Hørelære/Musikteori, Jazzguitar
Soul, pop, blues, jazz og hård rock. Underviser øvede guitarister.

Om Oscar
Oscar er guitarist og studerer i øjeblikket på konservatoriet i Odense. Han er meget aktiv og lever af at spille. Oscar begår sig primært indenfor genrer som pop, soul og blues, men har før dyrket alt fra hård rock til jazz.

Oscar har øje for detaljerne, og udover det guitartekniske, vil der i høj grad blive lagt vægt på emner som hørelære, improvisation, effektpedaler/gear, sound, m.m. – alt sammen vigtige elementer hvis du drømmer om at leve af at spille guitar!

Om undervisningen
Undervisningen tager udgangspunkt i, hvad du som elev gerne vil opnå musikalsk, men den kommer også til at udfordre dig – at prøve nye ting af, er utroligt givende for din udvikling og musikalitet.

Oscar er læreren for dig der allerede er øvet og måske gerne vil søge ind på MGK eller konservatoriet eller lignende. Book en uforpligtende lektion med Oscar i dag!

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser hjemme privat på Nørrebro eller i sit øvelokale.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat. Se herunder.

5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*svarer til én gratis lektion a 30 minutter = 11 lektioner for 10 lektioners pris!)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Oscar og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked