Oscar

Akustisk guitar, Guitar, Hørelære/Musikteori, Jazzguitar, Rytmisk guitar
Soul, pop, blues, jazz og hård rock. Underviser øvede guitarister.

Om Oscar
Oscar er guitarist og studerer i øjeblikket på konservatoriet i Odense. Han er meget aktiv og lever af at spille. Oscar begår sig primært indenfor genrer som pop, soul og blues, men har før dyrket alt fra hård rock til jazz.

Oscar har øje for detaljerne, og udover det guitartekniske, vil der i høj grad blive lagt vægt på emner som hørelære, improvisation, effektpedaler/gear, sound, m.m. – alt sammen vigtige elementer hvis du drømmer om at leve af at spille guitar!

Om undervisningen
Undervisningen tager udgangspunkt i, hvad du som elev gerne vil opnå musikalsk, men den kommer også til at udfordre dig – at prøve nye ting af, er utroligt givende for din udvikling og musikalitet.

Oscar er læreren for dig der allerede er øvet og måske gerne vil søge ind på MGK eller konservatoriet eller lignende. Book en uforpligtende lektion med Oscar i dag!

Underviser også hos dig?

Nej. Underviser hjemme privat på Nørrebro eller i sit øvelokale.

Onlineundervisning

Oscar tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Oscar tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Oscar og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked