Peter von B.

Cello
Cellist på internationalt niveau med stor undervisningserfaring underviser begyndere, øvede og viderekomne.

Om Peter
Jeg er tysker og har boet 26 år i Danmark. Jeg er uddannet på musikkonservatoriet i Köln/Tyskland og har snart 30 år erfaring i cellopædagogik, orkesterledelse, kammermusik. Jeg er også lærer på Københavns musikskole og Gladsaxe og en del andre musikskoler.

Jeg har spillet efter studiet i Berliner Symphonie Orchester og bagefter i Aarhus Symfoniorkester. Jeg har været manager for Cello Academy, et international celloorkester for 12 Cellister, hvor vi rejste i næsten hele verden under ledelse af Hans Erik Deckert. Jeg har også været cellolærer og orkesterleder på Steinerskolen/Nord i Aarhus i mere end 10 år.

50 pct. rabat
Som ny elev får du altid 50 pct. på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hjemme hos Peter i Norsminde.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 425 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Peter von B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked