Peter G.

Guitar, Guitar og sang synkront, Hørelære/Musikteori, Sang
Dygtig sanger og glimrende guitarist underviser i guitar og sang (også synkront), rytmik, hørelære og bladsang. Underviser både begyndere og øvede.

Om Peter
Peter har spillet mange koncerter og til utallige fester. Han spiller med et glimt i øjet og har altid et smil på læben.

Peter studerer lige nu rytmisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium, men underviser i flere forskellige fag, bl.a.: guitar, guitar og sang synkront, bladsang, hørelære og rytmik. Skal du til en optagelsesprøve af enhver musisk art, så kan jeg også hjælpe dig med at forberede dig bedst muligt til den.

Guitar og sang synkront
Har du svært ved at synge til dit guitarspil, eller kunne du bare godt tænke dig at blive bedre til at synge og spille samtidig? Så er Peter den helt rigtige. Han har sunget og spillet i mange år og ved nøjagtig, hvad der skal til for at det lykkes. Du er også velkommen til at tage din ven, din far eller en helt tredje med, så I kan få undervisning sammen.

Om undervisningen
Jeg brænder for at skabe et rum, hvor man som elev føler sig tryg og tør udfolde sig. Jeg elsker selv at spille og vægter entusiasmen højt, og det er altså ikke vigtigt, at du har et bestemt niveau for at få undervisning af mig.

Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og tror på, at vi sammen kan nå dine mål!

Uanset om du er nybegynder eller drømmer om en plads på MGK eller Konservatoriet – så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig!

50 pct rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. på de første 30 minutter af introlektion, hvis du køber et 5-turs kort eller mere efterfølgende.

Underviser også hos dig?

ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. Ellers foregår undervisningen i eget øvelokale.

Onlineundervisning

Peter G. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nederst. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online.
Læs mere...

Videoundervisning

Peter G. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Der er ekstra rabatter ved onlineundervisning. Se nedenfor. Hvis du køber turkort online, skal alle lektioner som udgangspunkt afholdes online. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 250 kr.
60 minutter: 300 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Ved onlineundervisning er der ekstra rabatter at hente. Du kan ikke bruge onlinerabatten og så få fysisk undervisning. Se herunder.


RABATTER VED FYSISK UNDERVISNING
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.

RABATTER VED ONLINEUNDERVISNING
Enkeltlektioner: 5 pct. rabat
5 ture: indkassering af introrabat plus 5 pct. rabat.
10 ture: 10 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion+)
15 ture: 12 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 13 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 15 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Du er nu kun 1-2 minutter fra at komme i gang med undervisningen! Vi svarer dig inden for 24 timer på hverdage, så udfyld blot formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt :)

Skriv til Peter G. og kontoret

Dit navn *
E-mail *
Evt. telefon
Postnummer *
Instrument *
Besked