Peter M.

Percussion, Trommer
Hos Peter bliver du hurtigt bedre og inspireret til at spille!

Om Peter
Peter har spillet trommer siden før han kom i skole, og det har altid været sjovt, fedt og givet mange venner og rejser med bands. Peter har spillet professionelt og undervist ved siden af rigtig længe, og i dag har han fast arbejde som lærer i en folkeskole ved siden af musikken.

Om undervisningen
Det skal være sjovt at spille – ellers er det jo ikke sjovt (!) Man skal også øve noget teknik, så man kan spille det, som hjernen kan tænke man vil spille – så ved siden af de fede rytmer skal man også lave nogle teknikøvelser – det hænger ligesom sammen. Men det starter og slutter med, at man skal føle sig godt tilpas og spille det, man har lyst til!

Den første lektion
I starten snakker Peter med eleven om hvilken slags musik I begge to godt kan lide. Peter vil også gerne vide, hvad du spiller når du øver dig derhjemme eller måske spiller sammen med andre. Til sidst spiller I lidt sammen, så Peter kan finde ud af hvad du skal gå videre med for at blive rigtig go’!

Underviser også hos dig?

Nej, Peter underviser hos sig selv.

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Peter M. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked