Peter So.

Bas, Musik- og lydproduktion
Jeg er lyttende og tålmodig.

Om Peter
Jeg har 25 års erfaring med produktion af musik i Logic og senere Garageband. Uanset om du er nybegynder eller øvet bruger, kan jeg hjælpe dig videre og inspirere til ny musik og brug af teknikken. Jeg har endnu længere erfaring med at spille bas, og kan undervise både med og uden bånd (fretless).

Om undervisningen
Logic & Garageband: Jeg lægger vægt på, at det skal være sjovt og impulsivt, og at du får fuld udnytte af programmerne i skabelsen af den musik, DU har lyst til at lave.

Bas: Feeling, grundteknik, positioner og grooves er noget af det, du vil komme i kontakt med.

Den første lektion
Jeg vil først og fremmest lægge vægt på at sætte mig ind i dine ønsker og sammen med dig lægge en plan for, at du når dine mål. Dernæst går vi i gang – og tager udgangspunkt i dér, hvor du musikalsk er lige nu.

Underviser også hos dig?

Ja, Peter kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Amerikavej, 1756 København V.

Onlineundervisning

Peter So. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Peter So. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Peter So. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked