Rasmus E.

Hørelære/Musikteori, Klaver, Trommer
Dygtig og eftertragtet trommelsager tilbyder undervisning i trommer og hørelære/musikteori på alle niveauer samt undervisning i klaver for begyndere.

Om Rasmus
Rasmus er uddannet musiker fra Syddansk Musikkonservatorium og aktiv trommerslager på den danske jazzscene.

Han har de seneste 15 år spillet et hav af koncerter samt undervist på både musikskoler, aftenskole og privat. Sideløbende har han fået undervisning på en række skoler i både Sverige og Danmark.

Undervisning på alle niveauer
Rasmus tilbyder undervisning på trommer på alle niveauer og primært inden for genrene rock, pop, jazz, latin, funk og afrikanske rytmer.

Undervisningen er både for dig, som skal samle trommestikken op for første gang og for mere øvede trommeslagere. Han har et godt indblik i optagelsesprøver til både MGK og konservatoriet samt de svenske högskolor og kan også arbejde med dit band/gruppe, hvis du har et ønske om dette.

Udover trommer kan Rasmus tilbyde undervisning i klaver for begyndere og musikteori/hørelære.

Om undervisningen
I hans undervisning tager han udgangspunkt i, at det skal være sjovt at spille trommer for den enkelte elev. Derfor ændrer undervisningen sig også efter den enkelte elevs behov og ønsker.

Undervisningens indhold består primært af:
– Opbygning af “rytmebibliotek”
– Jam/sammenspil/spil til plade
– Tekniske øvelser
– Uafhængigheds- og koordinationsøvelser
– Nodelæsning
– Rytmisk gehør

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Rasmus tager ud i hele Region Hovedstaden foruden Bornholm. Ellers foregår undervisningen i Rasmus' øvelokale på Vesterbro.

Priser

30 minutter: 350 kr.
45 minutter: 475 kr.
60 minutter: 599 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Rasmus E. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked