Rasmus N.

Bas, Guitar, Keyboard, Sang, Sangskrivning, Trommer
Selvlært producer og artist der opfordrer eleven til at gå sine egne veje.

Om Rasmus
Med en musikalsk start fra Aarhus Friskole har jeg arbejdet med musik i mindst 25 år. Jeg har sunget på et utal af scener og været i mange lande og synge, bl.a. funk, soul og house.

Om undervisningen
Jeg vil arbejde med timing og tonekontrol i stemmen. Jeg kan også vise, hvordan du skriver egne tekster og melodier. Jeg kan dertil spille flere instrumenter, alt med udgangspunkt i rytmisk musik såsom funk, soul, house, hiphop og reggae. Jeg har instrumenter i mit hjemme studie og kan tage dem med, hvis det er. Jeg vil prøve at vise dig, hvad jeg brænder for mere end at træne dig til at spille/synge som andre gør. Jeg har udgivet egen musik og opfordrer også dig til at gå din egen vej. Vi kan selvfølgelig også sagtens arbejde med en sang, som vi kender og nyder at høre.

Den første lektion
Det er dig, der er i centrum, og jeg vil arbejde med det, du synes er mest nødvendigt at lære. Vi kunne f.eks. vælge en god sang og gå i dybden med udtryk, tonekontrol, vejrtrækning og timing.

Underviser også hos dig?

Ja, Rasmus kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Stationsvej, 8700 Horsens.

Onlineundervisning

Rasmus N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Rasmus N. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Rasmus N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked