René F.S.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Klaver for begyndere, Rytmisk guitar
Afslappet underviser med en stærk teoretisk baggrund, der tilpasser undervisningen til den enkelte.

Om René
Jeg er en ung studerende på Musikvidenskab på Aalborg Universitet med stor interesse for musikteori, musik som videnskab, musikhistorie og alt lignende. Jeg lytter, spiller og har kendskab til meget musik, men har personligt en forkærlighed for funk, jazz, disco, blues, rock 🙂

Om undervisningen
Guitar: På guitar ligger mit fokus i at få skabt et solidt fundament inden for de basale færdigheder og hvordan det senere kan anvendes i praksis. Det kunne eksempelvis være barré-greb og det bagvedliggende system samt skalaer, improvisation m.m.

Bas: Ligesom på guitar ligger fokus i bas også på at få skabt et teoretisk fundament, som kan komplimentere ens spil. Dette kan blandt andet handle om bassens rolle i sammenspilssammenhæng samt hvordan man opbygger et bas-groove.

Den første lektion
Første lektion vil primært handle om forventningsafstemning, hvad du gerne vil lære og på hvilket niveau, undervisningen skal foregå. Undervisningen tilpasses efter dig og hvad dine behov og mål er – så uanset om du er helt ny i musikken og gerne vil prøve det lidt af, eller du har flere års erfaring og gerne vil udvide dit spil med ekstra teori, så er der plads til det hele!

Underviser også hos dig?

Nej, René underviser enten hos sig selv på Østerbro, 9000 Aalborg eller i Musikkens Hus på Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg.

Onlineundervisning

René F.S. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til René F.S. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked