Ricardo H.

Guitar, Klassisk guitar, Ukulele
Klassisk uddannet guitarist med international erfaring tilbyder undervisning til alle aldre og niveauer.

Om Ricardo
Jeg er guitarist og er uddannet fra Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin med en kandidatgrad i klassisk guitar. Jeg har desuden været kandidatstuderende i kammermusik i 4 semestre ved Hochschule für Musik und Theater Rostock-Tyskland.

Jeg har mange års undervisningserfaring i guitar, musikteori og sammenspil i både Colombia, Tyskland og Danmark. Jeg går meget op i at motivere mine elever til at forbedre deres guitarfærdigheder både musikalsk og teknisk.

Trods min klassiske studiebaggrund favner jeg meget bredt mht. stilarter: populærmusik, rock, flamenco, barok, klassisk, romantisk, folk, latin og moderne.

Jeg spiller også i Trio Treco (guitar trio-klassisk), Duo Kon (guitar duo-latinamerikansk musik) og Duo Zeus (sax/guitar-latinamerikansk musik-jazz).

Om undervisningen
Vi vil på kurset arbejde med klassisk og rytmisk musik, og du lærer at spille efter noder, becifringer og tabs. Vi vil spille en bred vifte af genrer fra klassisk til rock, pop, musical og filmmusik.

Du lærer at spille sammen med andre, akkompagnere dig selv og improvisere. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov.

Underviseren er egnet til både børn, voksne, begyndere og øvede. Har du spørgsmål til undervisningen, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg underviser også i ukulele og elguitar på alle niveauer. Jeg er desuden selv aktiv musiker i solo og sammenspilsregi og giver jævnligt koncerter.

Underviser også hos dig?

Nej, Ricardo underviser kun online.

Onlineundervisning

Ricardo H. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Ricardo H. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 325 kr.
60 minutter: 399 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Ricardo H. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked