Scott

Trompet
Trompet. Speciale: jazz, funk, improvisation. Underviser fra begynder til professionel i alle rytmiske genrer. Underviser også i sammenspil.

Scott er blandt de absolutte top-trompetister på den danske jazzscene, og det er lidt et scoop, at vi kan tilbyde ham som lærer her på instrumentundervisning.dk. Scott har en stor undervisningserfaring, er uddannet fra musikkonservatoriet og er i det hele taget en fremragende musiker, som spiller tonsvis af jobs hvert år.

Han er én af de mest efterspurgte på sit instrument. Så har du lyst til at prøve kræfter med trompeten, er Scott et virkelig godt valg. Scott underviser både begyndere, øvede og professionelle.

50 pct. i rabat på introlektionen
Book som ny elev en lektion med Scott og få 50 pct. på de første 30 min af introlektionen, hvis du mindst køber et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes.

Onlineundervisning

Scott tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Scott tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 350 kr.
60 minutter: 450 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Scott og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked