Sebastian G.

Bas, Elbas, Guitar, Sangskrivning
En venlig, varm og tålmodig rockbassist

Om Sebastian
Jeg er uddannet rytmisk musiker (kandidat) fra Det Jyske Musikkonservatorium og har studeret i både Aarhus og Aalborg. I mit sangskrivningsarbejde fokuserer jeg mest på mit soloprojekt Spraglgevær, hvor jeg både er forsanger, bassist, komponist, tekstforfatter og bandleder. Musikken i Spraglgevær beskrives bedst som dansksproget romantisk smadderrock. 
Jeg har opbygget meget erfaring som livemusiker (elbas, kontrabas, synth og kor) i flere andre bands og samarbejder, herunder Enilora (indiepop), Cloudwalk (shoegaze) og Martin Buster (pop). Derudover har jeg en duo med cellisten Maria Kolby Sonstad, hvor vi sammen komponerer klassisk inspireret nordisk indiejazz. Jeg har spillet mange koncerter i Danmark og har i løbet af de sidste par år også været på turné i Norge, Sverige og Tyskland.

Om undervisningen
I mit udøvende virke som musiker spiller jeg oftest mest rock, pop og funk. Det er derfor de genrer, jeg vil lægge mest vægt på i min undervisning. Jeg vil arbejde med at give eleverne en forståelse for bassens rolle i musikken, få udviklet en god og bæredygtig teknik både med fingre og plekter, skærpe elevernes rytme, time og groove samt udvide deres harmoniske univers ved at arbejde kreativt med at udforme nye basgange. I mit eget spil bruger jeg ofte mange effektpedaler, hvilket også kan indgå som en del af et undervisningsforløb, hvis eleven ønsker det. Ifølge min egen erfaring giver det klart mest mening at mødes en gang om ugen. Det giver nemlig mulighed for at eleven kan nå at øve sig derhjemme samtidig med at der kommer en rutine i forløbet.

Jeg underviser desuden i begynderguitar.

Den første lektion
Vi starter stille og roligt ud med en samtale for at finde ud af, hvad ambitionerne med undervisningen er. Det er vigtig for mig, at det er uforpligtende, og der er intet krav om at der skal sættes nogle store mål. Vi snakker om, hvad eleven selv synes han/hun vil lære, og starter undervisningen med udgangspunkt i elevens egne ønsker.

Underviser også hos dig?

Nej, Sebastian underviser i Knudrisgade, 8000 Aarhus C.

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Sebastian G. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked