Sebastian O.

Trommer
Meget talentfuld og dygtig trommeslager underviser både begyndere og øvede.

Om Sebastian
Jeg er uddannet fra musikkonservatoriet i Berlin og har spillet trommer lige siden jeg kan huske.

Og har haft utallige lærere, både klassisk og rytmisk, hvilket derfor har udvidet min musikalske horisont i mange forskellige retninger; heriblandt både teknisk og melodisk.

Jeg skriver selv eget øvemateriale, og egne værker – hvilket er en super god disciplin, som også er vigtigt for os som ikke spiller en decideret tonalt instrument. Udover trommer spiller jeg også klaver og guitar, hvilket jeg udnytter indimellem for at have andet at gå til – for at udvikle mig rent musisk.

Om trommeundervisningen
Som underviser vil jeg ligge vægt på, at man får sig selv med som instrumentalist. Hvad er det, man gerne vil have ud af at spille på trommer? Det kan være ift. at komme med i et band, eller hvis man nu allerede er i et band og gerne vil have nogle bedre indfaldsvinkler. Som nybegynder har jeg erfaret, at det er utrolig vigtigt at have styr på teknikkenm inden man rigtig kan slå sig løs – og det er virkelig noget, som giver pote på længere sigt.

50 pct. rabat på introlektionen
Som ny elev får du altid 50 pct. i rabat på de første 30 minutter af introlektionen, hvis du køber mindst et 5-turs kort efterfølgende.

Underviser også hos dig?

Ja, Sebastian underviser kun hos eleven.

Onlineundervisning

Sebastian O. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Sebastian O. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Sebastian O. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked