Simon B.

Hørelære/Musikteori, Klaver, Trommer
Dygtig og pædagogisk underviser med fokus på elevens læremål.

Om Simon
Jeg hedder Simon, og jeg studerer til dagligt Populærmusik og Lydproduktion på Aalborg Universitet. I min fritid spiller jeg bl.a. trommer i et rockband.

Rock og metal er de genrer, jeg har mest erfaring i, men jeg spiller de fleste genrer såsom pop, funk og reggae.

Jeg har spillet trommer i 10 år og klaver i 5 år og har også en del erfaring i at undervise på disse instrumenter.

Derudover har jeg en stor baggrundsviden indenfor musikteori og hørelære, som jeg kan undervise i.

Om undervisningen
Trommer
: I trommeundervisning lægger jeg meget vægt på, at eleven lærer de gængse udtrykningsformer på instrumentet og derved lærer en masse sange, som jeg vælger, så det passer til elevens genre og niveau. Undervisningen kan også indeholde nodelæsning, teknik og dynamik.

Klaver: I klaverundervisningen lægger jeg meget vægt på, at eleven lærer teorien bag instrumentet, og hvordan man spiller de gængse sange hertil. Her kan der også lægges vægt på nodelæsning og musikteori (f.eks. becifringssystemet og kvintcirklen).

Hørelære/musikteori: Fokus på rytmer, intervaller, akkorder og skalaer, både i form af lytte- og læseøvelser (aflytning og transskription hhv.)

Første lektion
Ved den første undervisningsgang vil jeg tage en snak med dig og finde ud af, hvad du vil have ud af undervisningen. Resten af lektionen bruger vi på at spille på instrumentet for at finde ud af, hvilket niveau du er på, og hvad der kan arbejdes med i undervisningen.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Simon B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Simon B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked