Simon S.C.

Guitar, Heavyguitar, Rockguitar, Rytmisk guitar
Simon er en nysgerrig underviser med et hav af spændende og anderledes guitarteknikker i værktøjskassen.

Om Simon
Simon har spillet musik i mange år, primært guitar i forskellige rock- og metalbands, men også som vokalist i et band, der turnerede Europa og spillede på Roskilde Festival. Simon har også spillet i diverse coverbands og har indspillet guitar på flere indspilninger. Simon har flere års erfaring som underviser bl.a. på Frederikssund Ungdomsskole og Køge Ungdomsskole samt som privat guitarlærer, og han har erfaring med at undervise alle aldre. Simon er på nuværende tidspunkt tilknyttet Køge Ungdomsskole som Teaterlærer, musikunderviser og kapelmester til forestillinger.

Om undervisningen
Elguitaren har en fantastisk klang, og de mange muligheder for tonesprog er derfor det Simon ligger vægt på. Der er ikke en genre, der ikke er sjov at udforske eller spille, så Simon er klar på at gå på opdagelse sammen med dig i musikkens store, vide verden. Der er mange måder at spille musik på og udtrykke sig, så derfor er det vigtigt, at elevens ønsker og mål kommer i fokus for undervisningen, så motivationen for at øve og lære at spille på instrumentet kommer indefra. Det kan være et ønske om genre, særlig teknik, teori o.a. som eleven og Simon sammen finder ud af ved første lektion.

Den første lektion
Når en elev kommer første gang til undervisning, lægger Simon sammen med eleven en plan for, hvad eleven gerne vil lære og have fokus på, så undervisningen bliver målrettet noget eleven har interesse for at lære. Der bliver udarbejdet en øveplan og aftalt antal lektioner, så det passer til elevens behov og tid til at øve sig.

Underviser også hos dig?

Nej, Simon underviser i et dejligt, lyst øvelokale på Islands Brygge i København.

Onlineundervisning

Simon S.C. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Simon S.C. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 200 kr.
45 minutter: 275 kr.
60 minutter: 350 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Simon S.C. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked