Søren B.R.

Klaver
Rytmisk klaver. Underviser både begynder og øvede.

Søren fortæller:
”Jeg er en ung, passioneret musiker, som går på Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har spillet klaver i over 12 år og har en bred viden inden for harmonisering, improvisation og teknik.

Jeg er et godt valg til dig, som har spillet klaver i nogle år, men som måske vil prøve kræfter med nye elementer. Det kan være voicings, improvisation eller nye måder at øve sig på.

Vi laver som udgangspunkt det, DU har lyst til og brænder for, inden for den rytmiske genre. Jeg underviser også begyndere, hvor vi her har fokus på helt elementære ting, som nodelæsning, akkorder og teknik. I sidste ende skal vi jo bare have det sjovt. Det er jo derfor vi spiller musik!”

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr oven i prisen skal påregnes. (Som udgangspunk hele Aarhus C og omegn, som Tilst, Brabrand, Højbjerg osv)

Onlineundervisning

Søren B.R. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Søren B.R. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Søren B.R. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked