Søren B.

Akustisk guitar, Bas, Elbas, Guitar, Rytmisk guitar
Udøvende musiker og erfaren musiklærer tilbyder undervisning i guitar, elbas og musikproduktion. Alle stilarter. Undervisningen er både for begyndere og øvede.

Om Søren
Hej! Jeg hedder Søren og underviser i guitar og elbas. Jeg har over 20 års undervisningserfaring med både enkeltelever og sammenspilshold på forskellige musikskoler. Derudover har jeg igennem flere år undervist både børn og voksne privat. Jeg underviser pt. på Kvikmarken Privatskoles musikskole, hvor jeg har været seneste 7 år.

Over 2.000 koncerter
Jeg har studeret musik på Friedhem Folkhögskola i Sverige. Udover at undervise er jeg udøvende musiker, og jeg har spillet over 2.000 koncerter de seneste 25 år fordelt over hele Europa, USA, Canada og Asien. De seneste 15 år primært som bassist hos Thorbjørn Risager & The Black Tornado.

Jeg har produceret og mixet flere plader for forskellige bands og kan også undervise i digital musikproduktion (primært Studio One). Derudover har jeg medvirket på en række forskellige pladeudgivelser.

Om Undervisningen
Undervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker. I undervisningen arbejder vi med akkorder, teknik, gehør, teori, genrekendskab og fortolkning af musikken i et omfang, der passer til dit niveau, dine interesser og dine individuelle mål. Omdrejningspunktet i undervisningen er ALTID lyst, motivation og udviking – uanset om du er barn eller voksen, begynder eller øvet.

Undervisningen i guitar kan bl.a. omfatte:
– Akkorder og melodier
– Improvisation
– Musikteori og hørelære
– Akkompagnement og rytmik
– Nodelære og læsning af tablatur

Undervisningen i elbas kan bl.a. omfatte:
– Grooves og rytmik
– Hvordan skaber man en basfigur
– Teknik
– Improvisation
– Nodelære og læsning af tablatur

 

“Søren er en fantastisk underviser og et fantastisk menneske. Jeg startede hos ham og kunne knap nok finde ud af, hvad en A-streng var, og efter 2 år bliver jeg nu tilbudt jobs som bassist her og der. Han har hjulpet mig med at komme ud i musikmiljøet og lært mig mere på en bas på så kort tid, end jeg turde drømme om. Jeg kan ikke andet end anbefale ham til alt og alle, som enten lige har samlet en bas op, eller som er øvet i det. Han forklarer meget pædagogisk, og han bruger et bredt genrerepetoire, så man får det hele med. Man kan ikke andet end at blive bidt af hans syn på musikken og hans altid rolige og opløftende energi.”
Sille B., tidligere elev

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes. Ellers foregår undervisningen hos Søren i Brøndby eller i øvelokale på Vesterbro.

Onlineundervisning

Søren B. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Søren B. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked