Sørine

Sang
Pædagogisk og rummelig underviser.

Om Sørine
I 2011 blev jeg uddannet sangerinde fra RM på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Jeg har siden arbejdet som sanglærer på forskellige musikskoler.

Igennem min uddannelse har jeg stiftet bekendtskab med forskellige indgangsvinkler til sangundervisning.

Erfaring
Jeg er nu bosiddende i Aalborg og underviser i sang på Kulturskolen en dag om ugen.

Jeg er samtidig tilknyttet Dorothea Teatret i Kolding som vocalcoach og har været det siden 2015. Her står jeg for både indstudering af kor og coaching af solister på forskellige musical projekter flere gange om året.

Som freelance sangerinde synger jeg på 12. år i Vocal Line, som i 2019 vandt Eurovision Choir i Göteborg og i 2014 sang backing for Rolling Stones på Orange Scene. Derudover har jeg masser af sceneerfaring fra forskellige bandkonstellationer.

Undervisning
Jeg brænder for musik og sang i alle afskygninger. Jeg lægger vægt på et trygt undervisningsmiljø tilpasset den enkelte elev.

Vi arbejder målrettet med sangteknik, kropsholdning, vejrtrækning samt fortolkning og performance.

Første lektion
Vi starter med en snak om dine ønsker og mål med undervisningen. Du kan eventuelt selv have en sang med – ellers finder jeg en sang, der er god at begynde med.

Herudfra vurderer jeg, hvordan vi skal arbejde videre.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Priser

30 minutter: 350 kr.
45 minutter: 525 kr.
60 minutter: 699 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Sørine og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked