Stine D.

Musik- og lydproduktion, Sangskrivning
Kreativ og nytænkende underviser, der hjælper dig med at forløse dit kunstneriske potentiale

Om Stine
Mit navn er Stine Drejer og jeg er sangskriver, producer, artist og underviser. Jeg er bachelor- og kandidatudannet fra sangskriverlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium og har beskæftiget mig professionelt med musik i over 10 år.

Foruden at have en lang række udgivelser på CV’et som producer for andre artister, arbejder jeg også på mine egne artistprojekter ‘Valmai’, som blev “Ugens Kanon” på P3, og den nyetablerede glitch-pop duo ‘between mermaids and me’.

Jeg er desuden en del af producerfællesskabet “We Produce Music Collective” og har mit eget lydstudie i Aarhus C.

Undervisning
Jeg elsker at undervise i de skabende processer, da det altid er en udveksling, hvor man sammen kan være nysgerrige. Det, at arbejde med tekst, komposition og produktion, er en spændende proces i sig selv, men endnu mere spændende at dele.

For mig er der en kæmpe værdi i at kunne inspirere og hjælpe andre med at finde deres unikke, musikalske identitet, og tage dem i hånden, når de skal have modet til at blotte sig både kreativt og følelsesmæssigt.

Første lektion
Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og behov, så jeg kan lave en så kompetent og målrettet undervisning som muligt.

Når det kommer til at arbejde med et kunstnerisk og personligt udtryk, er det vigtigt, at jeg kan hjælpe præcis der, hvor der er brug for det.

Derfor starter jeg altid ud med en lille samtale, hvor vi taler om, hvor eleven er i sin kunsteriske praksis, og sammen laver vi nogle konkrete målsætninger, som vi skal igennem inden forløbet er slut.

Til sidst vil jeg præsentere en lille øvelse, som eleven kan tage med hjem og prøve af til næste gang.

Underviser også hos dig?

Nej, undervisningen foregår hos Stine

Onlineundervisning

Stine D. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Stine D. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 250kr.
45 minutter: 325kr.
60 minutter: 399kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Stine D. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked