Thomas Ha.

Komposition, Musik- og lydproduktion, Saxofon
Erfaren underviser der giver den enkelte elev en god og positiv oplevelse i mødet med musikken.

Om Thomas
Thomas er en prisvindende saxofonist, som selv har taget timer hos saxofonisterne Uffe Markussen, Bob Rockwell og Michael Brecker. Thomas har undervist på alle niveauer fra begyndere til afgangselever på konservatoriet. Thomas er medlem af Danske Konservatoriers censorkorps og har bl.a undervist steder som, Rudersdal Musikskole, Nykøbing Falster MGK, Syddansk Musikkonservatorium, Det Jyske Musikkonservatorium og Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). Ved siden af sit virke som underviser er Thomas freelancemusiker og komponist og skriver desuden musik til film og TV.

Om undervisningen
Thomas arbejder primært selv med rytmisk musik, primært jazz, fusion, blues, soul og lignende. Vi skal lære at improvisere på øret og langsomt blive fortrolige med skalaer og det musikalske sprog. Vi bliver klogere på rytme og ‘time’ og lærer nogle gode melodier.

Undervisning i komposition og musikteori

Thomas underviser på alle niveauer i komposition og musikteori og tilbyder bl.a. at lære dig:

– at komponere en melodi, form og harmonier

– Rytmikøvelser

– Musikteori med improvisation for øje

– Notation

Undervisning i musikproduktion

Thomas underviser i musikproduktion på alle niveauer og i alle aldre og tilbyder bl.a. at lære dig:

– Grundlæggende teknikker/principper i en DAW (Digital Audio Workstation), eks. Protools

– Midi-indspilning

– Audio-optagelse

– Beats

– Mix og produktion

Den første lektion
Thomas byder dig velkommen i hyggelige, lyse og rummelige lokaler. I første lektion vil I tale om, hvad du har af ønsker, og efterfølgende tilrettelægger Thomas dit undervisningsforløb. Det handler om hvilken musik og hvilke genrer, I sammen skal arbejde frem imod. Thomas siger: “Det skal selvfølgeligt være sjovt at spille, også selvom vi måske skal have styr på nogle tekniske udfordringer. Jeg vil på baggrund af min erfaring skabe rigtigt gode rammer for din undervisning sådan at du oplever, at du gør hurtige fremskridt uanset hvad dit mål end måtte være.”

Underviser også hos dig?

Ja, Thomas kan også komme til eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand).

Onlineundervisning

Thomas Ha. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Thomas Ha. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 225 kr.
45 minutter: 300 kr.
60 minutter: 375 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Thomas Ha. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked