Thomas N.

Akustisk guitar, Bas, Guitar, Rytmisk guitar, Ukulele
Glad musik elsker der gerne vil give sin viden, erfaring og glæde videre.

Om Thomas
Mit navn er Thomas Nielsen og jeg er bosat i Tønder. Jeg har mit eget studie hvori der bliver indspillet.

Jeg startede med at spille guitar som 12 årige fordi min mor gav mig en guitar og 2 undervisningstimer. Jeg blev meget hurtigt fanget af det og begyndte at lære instrumentet at kende.

Glæden ved at spille er en ting der aldrig forsvinder, og det er den glæde jeg gerne vil give videre til mine elever. At kunne spille et instrument er en fantastisk ting.

Sjovt at lære!
Det jeg ligger meget vægt på i min undervisning er at det skal være sjovt.

Jeg har det selv sådan at så snart det bliver “noget man SKAL” så er det ikke lysten der driver mig mere.

Derfor vil jeg altid sørge for at efter 2 gange ved mig, så kan man spille en lille sang eller melodi som man kender. Dette er et meget vigtigt step i at man bliver glad for at spille guitar.

Mange mennesker lærer ikke at kunne spille noget før 3-4 måneder, og det syntes jeg er for lang tid. Glæden ved at have lært noget, og kunne gå hjem og spille noget der faktisk lyder godt og som man kender, det er sådan man bliver glad for et instrument/musik.

Undervisning
Jeg sætter også stor vægt på at det eleven gerne vil lære, er det han/hun får lært. Jeg vil gerne have en samtale med eleven selv (Eller en forældre hvis det er et barn) og hører hvilke musik de kan lide, hvad for en guitarrist de gerne vil blive osv.

Herefter kan jeg lave et skræddersyet program til hver enkelte elev og sørge for det bliver en sjov/lærerig process.

Eleven skal selvfølgelig også vide, at det at lære et nyt instrument ikke er noget der lige tager et par timer og så er det det. Her er jeg meget realistisk, uden at bryde elevens drøm.

Første lektion
Inden min første lektion vil jeg have fået en del informationer om eleven. Den første lektion vil blive hvor man lærer strengene at kende, finde ud af hvordan man stemmer en guitar og man vil allerede her lære 2 akkorder.

Dette er meget information at få på engang, men eleven får papirer med hjem på alt vi snakker om, og så kan eleven øve sig derhjemme også.

Underviser også hos dig?

Ja. Kørselsgebyr skal dog påregnes.

Onlineundervisning

Thomas N. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Thomas N. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked