Tobias F.

Guitar
Jeg er en underviser, som selv har været i dine sko, og jeg vil gøre mit bedste for at du kommer i den retning, du ønsker.

Om Tobias
Jeg har spillet guitar de sidste mange år og har været med i flere forskellige bands, hvor jeg bl.a. har spillet pop, RnB, rock, funk og surf. Jeg elsker at lære nye sange og nye måder at spille på mit instrument, og bliver stadig ved med at udforske, hvad musikken kan. Nogle af mine største inspirationer er Spanky Alford, som bl.a. har spillet med D’Angelo, og Mark Sper, som er guitarist i Khruangbin. Jeg er stadig i gang med at udforske min “egen lyd”, men det holder mig ikke tilbage fra at spille hvad end jeg synes lyder godt. Jeg har selv fået rigtig meget erfaring af at gå på højskole og spille med folk fra andre musikbaggrunde og lært, hvad de har at byde på.

Om undervisningen
I min undervisning vil jeg lægge vægt på, hvad du som elev gerne vil spille. Jeg er altid frisk på at finde på noget, vi kan spille og lære sammen, eller kigge på nye teknikker og måder at øve på. Alle lærer selvfølgelig forskelligt, og det vil jeg også tage højde for i undervisningen. Vi kan sammen kigge på den måde din yndlingsguitarist spiller og derved få den erfaring med i baggagen. Noget jeg på det seneste selv har brugt meget tid på er at blive bedre til at improvisere og skrive akkordprogressioner, hvilket selvfølgelig også er noget vi kan gøre sammen, så du kan få en følelse af frihed på guitaren.

Den første lektion
I første lektion vil vi kigge på, hvor du er nu, så vi kan finde et godt udgangspunkt. Jeg vil rigtig gerne vide hvad du gerne vil spille eller bare blive bedre til. Vi skal selvfølgelig også få spillet noget, så jeg vil have forberedt nogle sange, vi kan starte med, men det afhænger selvfølgelig af hvad du helst vil have ud af undervisningen.

Underviser også hos dig?

Ja, Tobias kan også undervise hos eleven mod et mindre kørselsgebyr (aftales alt efter afstand). Ellers foregår lektionerne på Australiensvej, 2100 København.

Onlineundervisning

Tobias F. tilbyder onlineundervisning - virtuelt via Skype, Messenger eller via video.
Læs mere...

Videoundervisning

Tobias F. tilbyder videoundervisning og kan lave videoer til dig, der tager udgangspunkt i dit niveau, behov og ønske. Ved videoundervisning vil du typisk som ny elev betale prisen for 60 min. (også selvom videoen typisk vil være kortere), da der er meget forberedelse forbundet med videoproduktionen.
Læs mere...

Priser

30 minutter: 150 kr.
45 minutter: 225 kr.
60 minutter: 275 kr.

Rabatter

Vi giver altid en gratis lektion (30 min.) til nye elever, hvis du køber et 10 turs kort eller mere*. Ved 5 ture plus introlektion= 50 pct. rabat på de første 30 minutter af introlektionen. Jo flere lektioner du køber, jo mere rabat.

Rabatter:
Enkeltlektioner: ingen rabat
5 ture: indkassering af introrabat.
10 ture: 5 pct. i rabat og introrabat. (*= én gratis lektion)
15 ture: 7 pct. i rabat og introrabat.
20 ture: 8 pct. i rabat og introrabat.
25 ture: 10 pct. i rabat og introrabat.
Sådan! :)
Udfyld og indsend formularen herunder helt uforpligtende, og så hører du fra os, når underviseren har fundet plads til dig i skemaet.
Brug beskedfeltet til at fortælle om dit niveau og dine ønsker til undervisningen. Du modtager herefter en kvittering på mail.

Skriv til Tobias F. og kontoret

Dit fulde navn *
E-mail *
Telefon
Telefonnummeret deles ikke med andre end din underviser, som gerne vil have mulighed for at ringe dig op, når I skal aftale dato.
Postnummer *
Vi har brug for at vide, hvor I landet du bor, så vi kan finde en underviser tæt på dig. Dit postnummer deles ikke med andre end din underviser.
Instrument *
Besked